top of page
MOZO-órarend-július-2024-tel.png

Bejelentkezéshez kérjük, vedd fel az oktatóval a kapcsolatot!

Bejelentkezési rendszerünk 01.26-án megváltozott. Az oldalon keresztüli bejelentkezés megszűnt, ezentúl közvetlenül az oktatóknál tudtok bejelentkezni. Az oktatók elérhetőségét ITT találod:

 

Jelentkezz be, hogy ne maradj le az óráról!  Az előzetes bejelentkezéssel biztosíthatod a helyed és rendkívüli esetben (pl. foglalkozást vezető betegsége miatti elmaradás, stb) értesíteni tudunk és ezzel megkímélünk attól, hogy feleslegesen fáradj el hozzánk. 

Kérjük, ha bejelentkezés után kiderül, hogy még sem tudsz jönni, mielőbb mondd le az órát, hogy a felszabaduló helyre más jelentkezhessen.

A Csiri-biri gyermektornáról többet megtudhatsz az alábbi Facebook oldalon és  bejelentkezni is kizárólag itt tudsz:https://www.facebook.com/katafejleszto

Bejelentkezés és lemondás

 

A bejelentkezéshez kérjük, vedd fel az oktatóval a kapcsolatot! Ha kérdésed lenne, írj nekünk emailt az info@mozostudio.hu címre.

Lemondásodat kérjük, mihamarabb jelezd az oktató felé, lehetőleg az óra előtt 24 órával!

Friss hírek, információk

 

Folyamatosan jelezzük az aktualitásokat Facebook oldalunkon az órákkal kapcsolatban (elmarad, helyettesítés, újdonságok, stb.) Kövesd az oldalt, hogy ne maradj le semmiről! Napi pozitív üzeneteket is olvashatsz. :) MOZO Stúdió Facebook oldal

Órarend

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17
bottom of page