top of page
33036427_10213997513125836_6800255319285956608_n.jpg

Timár-Bagó Melinda

Gyógytornász, fizioterapeuta

bagomelinda1@gmail.com

+36 70 866 1243

Kérem,hogy a lemondási/ időpont módosítási igényüket a megbeszélt időpont előtt legalább 24 órával jelezzék! Az adott időpontot bizonyára szívesen igénybe venné más, az átszervezés pedig időbe telik. A 24 órán belüli lemondásokat sajnos nem tudom elfogadni, és ez fizetési kötelezettséggel jár. Megértésüket köszönöm!

Timár-Bagó Melinda vagyok, 2010-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési karán, mint gyógytornász-fizioterapeuta. Kezdetben a Jahn Ferenc Délpesti Kórház Csepeli telephelyén, krónikus belgyógyászati osztályon dolgoztam, ahol főként idős, krónikus betegek mobilizálása volt a fő feladatom. 2012 óta a Szigetszentmiklósi Szakorvosi Rendelőintézet gyógytornásza vagyok, ahol leginkább reumatológiai, ortopédiai, neurológiai problémákkal és traumás sérülésekkel érkeznek hozzám a páciensek. Szabadidőmben folyamatosan képzem magam, hogy vendégeimet minél magasabb színvonalon láthassam el.

Végzettségeim:

 • 2010. Gyógytornász diploma (SZTE-ETSZK)

 • 2012. Modern scoliosis terápia I-II. rész (Viszen Kft) - Schroth terápia, gerincferdülés kezelése

 • 2014. Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában (Kor-No Mozgásstúdió) – gátizomtorna (intimtorna)

 • 2014. McKenzie "A" kurzus - a lumbális gerinc mechanikai diagnózisa és terápiája (The McKenzie Institute International)

 • 2015. McKenzie "B" kurzus - a nyaki és háti gerinc mechanikai vizsgálata és terápiája (The McKenzie Institute International)

 • 2015. 3D scoliosis terápia tanfolyam (SpineArt) – Schroth terápia, gerincferdülés kezelése

 • 2015. Kinezio Tape - Proprioceptív Physiotape Alaptechnikák (Physiovit)

 • 2016. softX SMR-henger tanfolyam (OriolusMed)

 • 2017. Core-stabilizáció (Almásy Mozgásakadémia)

 • 2021. Manuális fasciakezelési technikák (Almásy Mozgásakadémia)

 • 2021. Funkcionális tréning alkalmazása a terápiában és a sportrehabilitációban (R-med Akadémia)

 

Rendelésemre nem csak olyan vendégek érkezhetnek, akiknél már kialakult valamiféle mozgásszervi elváltozás, hanem mindenki, aki preventív módon szeretné elkerülni az ülő/álló munka káros következményeit. Aki hosszabb kihagyás után elkezdene sportolni, és szeretne előtte egy állapotfelmérést. Várom azokat a szülőket és gyermekeiket, akik hanyagtartásra, gerincferdülésre, vagy lúdtalpra gyanakszanak, vagy csak egyszerűen szeretnék elkerülni azt. Csoportos óráimat azok számára ajánlom, akik jó hangulatú társaságban kívánnak tenni az egészségükért, a mozgásszervi problémák kivédéséért. Egyéni foglalkozást javaslok azoknak, akiknél már kialakult valamilyen mozgásszervi megbetegedés (porckorongsérv, gerincferdülés, törések utáni állapot, sportsérülések, stb.). Bejelentkezés minden esetben szükséges.

 

„Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi” (Arthur Schopenhauer)

bottom of page