top of page

Kis Duna Line Dance Club - Western tánc kezdőknek és haladóknak

A Kis-Duna Line Dance Club csapata hobbiszinten immár több mint 10 évi űzi az elsősorban western táncokat. Repertoárunkban több mint 80, különböző nehézségi szintű koreográfia szerepel, de folyamatosan tanuljuk az új, line dance berkekben éppen felkapott táncokat is. Változatos, pörgős és lírai zenék, valamint jó hangulat jellemzi óráinkat. Sorban állva, de mindenki egyénileg táncol, ezért nincs szükség párra, sem előképzettségre - persze némi ritmusérzék nem árt. :) Tagjaink különböző korosztályokból és élethelyzetből érkeznek, de összeköti őket a tánc, a mozgás szeretete.

 

Kezdő csoportunkba szerdánként 17:30-tól várjuk az érdeklődőket, hogy megtanuljuk az egyszerű, alaplépésekből álló táncokat, azokra építkezve pedig fokozatosan a nehezebb, technikásabb koreográfiákat is. A tánc nem csak a testet mozgatja át, fejleszti a térérzékelést és feladatot ad a memóriának is, hogy a betanult lépéssort újra és újra eltáncoljuk - a másik irány(ok)ba is.

 

Haladó csoportunk szerdánként 19:00-től gyakorolja a kedvenceit, ismétli és tanulja újra a már feledésbe merült táncait, készül egy-egy fellépésre, vagy sajátítja el az újdonságok lépéssorát.

Az órákat tartja:

Tömösvári Ildi
A Kis Duna Line Dance Club vezetője
Kis-Duna Line Dance Klub Taksony | Facebook
kisduna.jpg
bottom of page