Óratípusok

Aviva módszer

Az Aviva torna rendszeres gyakorlása enyhíti, megszünteti a menstruációs görcsöket, beállítja a havi ciklust, elősegíti a peteérést és számos női egészséget érintő probléma megszüntetéséért felelős.

 
Hatha Jóga

A teljes életet élő ember életében a minőségek egyensúlyban vannak, a hatha jóga pedig ezek elérésében és megtartásában segít. A jóga pózok a testre és a lélekre is kifejtik egészségmegőrző hatásukat. Segítik a gerinc egészségének megőrzését, a gerinc problémák kialakulásának kivédését.

 

Gyógytorna, gerinctorna

Ajánljuk ízületi és gerincproblémákkal küzdőknek, ülőmunkát végzőknek és azoknak, akik szeretnék megelőzni, elkerülni a fájdalmas panaszokat.
Egyéni és csoportos formában is. 

 

Pilates​

Kíméletes átmozgató mozgás a szép tartásért és nőies formákért. Az egész test izomzatát megdolgoztató torna fejleszti az egyensúlyérzéket, növeli az ízületi mozgékonyságot, szálkás izomzatot formál.

 

Aerobic​

A test teljes átmozgatásával minden izmot megdolgoztatunk a nőies, kecses vonalakért, a fittségért és a szépségért.

 

Táncos alakformáló - Latin cardio​

A táncos alakformáló- latin cardio órán élvezheted a latinos zenéket és a latin-tánc alapjait is elsajátíthatod. Szuper zenék, követhető koreográfiák, zsírégetés, alakformálás és önfeledt jó hangulat. Ha szeretsz táncolni, akkor mindenképpen itt a helyed!

 

Baba-mama jóga​

Játék a babának, regenerálódás a mamának. Az anyuka úgy szerezheti vissza a szülés előtti kondícióját, hogy közben végig együtt mozog a babával, közös élményekkel gazdagodnak.

Csiri-biri gyermektorna

A Csiri-biri gyermektornáról többet megtudhatsz az alábbi Facebook oldalon és  jelentkezni is kizárólag itt tudsz:

https://www.facebook.com/katafejleszto

Bábos Mesekuckó​

A foglalkozás azt nyújtja a gyerekeknek amire a leginkább szükségük van, az pedig a mese, mozgás és az alkotás öröme, az én kifejezése.

Gyermek tánc

A Street dance, a Hip Hop, a Funky és a Disco világa.