top of page

Óratípusok

Aviva módszer

Az Aviva torna rendszeres gyakorlása enyhíti, megszünteti a menstruációs görcsöket, beállítja a havi ciklust, elősegíti a peteérést és számos női egészséget érintő probléma megszüntetéséért felelős.

 
Hatha Jóga

A teljes életet élő ember életében a minőségek egyensúlyban vannak, a hatha jóga pedig ezek elérésében és megtartásában segít. A jóga pózok a testre és a lélekre is kifejtik egészségmegőrző hatásukat. Segítik a gerinc egészségének megőrzését, a gerinc problémák kialakulásának kivédését.

 

Gyógytorna, gerinctorna

Ajánljuk ízületi és gerincproblémákkal küzdőknek, ülőmunkát végzőknek és azoknak, akik szeretnék megelőzni, elkerülni a fájdalmas panaszokat.
Egyéni és csoportos formában is. 

 

Pilates​

Kíméletes átmozgató mozgás a szép tartásért és nőies formákért. Az egész test izomzatát megdolgoztató torna fejleszti az egyensúlyérzéket, növeli az ízületi mozgékonyságot, szálkás izomzatot formál.

 

Aerobic​

A test teljes átmozgatásával minden izmot megdolgoztatunk a nőies, kecses vonalakért, a fittségért és a szépségért.

Csiri-biri gyermektorna

Általános mozgásfejlesztő óra Hajnal Kata pedagógussal. A Csiri-biri gyermektornáról többet megtudhatsz az alábbi Facebook oldalon és  jelentkezni is kizárólag itt tudsz:

https://www.facebook.com/katafejleszto

Gyermek tánc

A Street dance, a Hip Hop, a Funky és a Disco világa. Még több információ: BodyMove Dance Company | Facebook 

Ovis tánc

Játékos táncóra a legkisebb örökmozgóknak minden pénteken a MOZO-ban. Fejlődik a gyerekek koordinációs és kognitív képességei, a ritmusérzék és a muzikalitás, levezethetik a felgyült fölösleges energiákat, és a rendszeres mozgással erősítik az immunrendszert.​

bottom of page