Óratípusok

Aviva módszer

Az Aviva torna rendszeres gyakorlása enyhíti, megszünteti a menstruációs görcsöket, beállítja a havi ciklust, elősegíti a peteérést és számos női egészséget érintő probléma megszüntetéséért felelős.

 
Hatha Jóga

A teljes életet élő ember életében a minőségek egyensúlyban vannak, a hatha jóga pedig ezek elérésében és megtartásában segít. A jóga pózok a testre és a lélekre is kifejtik egészségmegőrző hatásukat. Segítik a gerinc egészségének megőrzését, a gerinc problémák kialakulásának kivédését.

 

Gyógytorna, gerinctorna

Ajánljuk ízületi és gerincproblémákkal küzdőknek, ülőmunkát végzőknek és azoknak, akik szeretnék megelőzni, elkerülni a fájdalmas panaszokat.
Egyéni és csoportos formában is. 

 

Pilates​

Kíméletes átmozgató mozgás a szép tartásért és nőies formákért. Az egész test izomzatát megdolgoztató torna fejleszti az egyensúlyérzéket, növeli az ízületi mozgékonyságot, szálkás izomzatot formál.

 

Aerobic​

A test teljes átmozgatásával minden izmot megdolgoztatunk a nőies, kecses vonalakért, a fittségért és a szépségért.

 

Táncos alakformáló - Latin cardio​

A táncos alakformáló- latin cardio órán élvezheted a latinos zenéket és a latin-tánc alapjait is elsajátíthatod. Szuper zenék, követhető koreográfiák, zsírégetés, alakformálás és önfeledt jó hangulat. Ha szeretsz táncolni, akkor mindenképpen itt a helyed!

Csiri-biri gyermektorna

Általános mozgásfejlesztő óra Hajnal Kata pedagógussal. A Csiri-biri gyermektornáról többet megtudhatsz az alábbi Facebook oldalon és  jelentkezni is kizárólag itt tudsz:

https://www.facebook.com/katafejleszto

Csoportos KMT Torna

Speciális fejlesztő óra Hajnal Kata pedagógussal. Az egyéni illetve csoportos KMT tornáról többet megtudhatsz az alábbi Facebook oldalon és  jelentkezni is kizárólag itt tudsz:

https://www.facebook.com/katafejleszto

Bábos Mesekuckó​

A foglalkozás azt nyújtja a gyerekeknek amire a leginkább szükségük van, az pedig a mese, mozgás és az alkotás öröme, az én kifejezése.

Gyermek tánc

A Street dance, a Hip Hop, a Funky és a Disco világa. Még több információ: BodyMove Dance Company | Facebook 

Ovis tánc

Játékos táncóra a legkisebb örökmozgóknak minden pénteken a MOZO-ban. Fejlődik a gyerekek koordinációs és kognitív képességei, a ritmusérzék és a muzikalitás, levezethetik a felgyült fölösleges energiákat, és a rendszeres mozgással erősítik az immunrendszert.​

Babatornáztató

Speciális babamasszázzsal egybekötött babatornáztató 0-1 éves korosztálynak. A tornáztató során az oktató által bemutatott mozdulatokat végzik el a szülők –anya, apa, nagyszülők- a babákon mondókákkal, énekekkel kísérve. 

Népi foglalkoztató

Játékos-mondókás-énekes népi foglalkozás 1-3 éveseknek. A foglalkoztató alatt játékos formában kerülnek elő ismert és kevésbé ismert népi höcögtetők, lovagoltatok, ringatók, vigasztalok, amelyeket mozgással kísérve teszünk változatossá: körtáncok, tapsoltatok, lépegetők.

Maminbaba

Ez egy latin táncalapú mozgásforma, mely során az anyukák úgy tudnak kikapcsolódni, hogy a babájukat nem kell másra bízni, hiszen a gyermekük a hátukon ringatózik - és általában alszik is egy jót - egy anatómiailag megfelelő és biztonságos hordozóban. Nem szükséges semmilyen előzetes tánctudás vagy sportos múlt. Hordozót nem szükséges hoznod, az oktató minden alkalommal díjmentesen biztosítja a számotokra legmegfelelőbb hordozóeszközt, melyet ő fog feltenni es levenni Rólatok.