top of page

Aviva módszer 

A torna rendszeres gyakorlása enyhíti, megszünteti a menstruációs görcsöket, beállítja a havi ciklust, elősegíti a peteérést és számos női egészséget érintő probléma megszüntetéséért felelős. Kisbabára vágyóknak és a változó kor tüneteitől szenvedőknek is kifejezetten ajánlott.Aviva Steiner – a módszer kitalálója és kifejlesztője – szerint külső és belső izmaink megmozgatásával jelentősen megváltoztatható szervezetünk hormonális állapota. Az alhas a belső hasi és gátizmok, a farizmok megmozgatásával éri el pozitív hatását.  A mozgás fokozza az adott terület vérkeringését, így több vitamin, hormon és más életfontosságú anyag jut a „célszervezetbe”.

Ez a belső nemi szervek egészséges működését eredményezi, de visszahat a központi hormonális szabályozó, a hipofízis működésére is. A mozgás és a mozdulatsorok után létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhatja, így egyes esetekben megszüntetheti a meddőség okát.

Segíthet többszöri vetélés után is, mivel a gyakorlatok alkalmasak a méh izomzatának erősítésére, így lehetővé teszik a magzat sikeres kihordását. Ezek a gyakorlatsorozatok rendezik a nők havi ciklusát és könnyítenek a változó kor tünetein.

További információkat a találsz nőiesség megélését segítő mozgásformáról az Aviva módszer  hivatalos weboldalán.

Az Aviva módszert részletesen bemutató könyvek I. és II. kötete is megvásárolható a Mozo Stúdióban

 

 

Az órát tartja:  

Siposné Ruff Irén, diplomás rekreációs sport, jóga és Aviva módszer oktató. Ircsi az Aviva MódszerⓇ hivatalos oktatója.
Aviva Módszer Mozo Stúdió Taksony

Tanfolyam és gyakorló óra

A szükséges gyakorlatok a nők részére induló tanfolyamon egyszeri 4 órás foglalkozás keretén belül, szombati napokon sajátíthatók el, majd utána a tanultak alapján otthon kell gyakorlatozni. A tanfolyam elvégzése után lehetőség nyílik begyakorló órákon részt venni, s így rendszeresen tornázhatnak azok, akik otthon nehezen tudják megoldani.

A tanfolyam 4 órás, mely elméleti és gyakorlati oktatást foglal magában. Kezdés előtt fél órával már tudom fogadni az érkezőket. Lehetőség nyílik igény szerint egyéni beszélgetésre is.

A tanfolyamot követően gyakorló órákon már bárki részt tud venni. (Más oktatónál végzett tanfolyam esetén is szívesen fogadom a gyakorlókat) Egyéni oktatásra is lehetőség nyílik előzetes bejelentkezés esetén.

Könnyű kényelmes öltözék, törölköző, víz, meleg zokni szükséges lehet.

+36 70 336 0525

bottom of page