top of page

Baba-mama jóga

Mit csinálunk a babákkal?

A baba-mama jógán a kisbabákkal a babák passzív mozgatását, masszírozását gyakoroljuk, a nagybabák pedig lassanként elkezdik utánozni a mamák által végzett egyszerű jógagyakorlatokat, vagy egyszerűen csak játszanak, mozognak. (kisbabás jóga ~2-9hó, nagybabás jóga ~9hó-2év, egyelőre egyben van kisbabás ÉS nagybabás jóga óra.)

Mi lesz, ha sír?

A foglalkozásokat a baba igényeihez igazítjuk, így ha éppen álmos, akkor alszik, ha éhes eszik, ha kedve tartja játszik a gyakorlatok közben. A sírás egy természetes reakció tőle, a babák így jelzik az igényeiket, így kommunikálnak. Ha az első pár alkalommal nyűgösebb az órán, légy türelmes – kell egy kis idő, amíg hozzászokik a helyhez, a hangokhoz, a többi babához.

Az óra közben bármikor kimehettek, tisztába teheted, megetetheted. Ha pont az alvási időbe esik a foglalkozás, gyertek akkor is nyugodtan, a baba alhat az óra közben, nem kell felébresztened. Ilyenkor kihasználhatod az alkalmat, hogy többet foglalkozz a saját egészségeddel.

Mit hozz magaddal?

Kérlek, ha van, hozd el a saját jógaszőnyegedet, mert a vírusra való tekintettel a stúdióban lévőket nem tudjuk használni. A babának hozz egy plédet is, amire le tudod majd tenni, illetve a baba alá egy nagyobb törölközőt vagy pelenkát hozz mindenképpen! Kedvenc játékai közül is hozz egy párat neki.

A baba-mama jóga elmélyíti a kapcsolatot anya és gyermeke között, a baba jókedvű és mosolygós lesz, az anya pedig kisimult.🙂 Várlak titeket sok szeretettel kedden!

Az első alkalom ingyenes!

Az órát tartja:

Pusztai Zsuzsanna

csecsemőgondozó-kisgyermeknevelő, hatha és kismama jóga oktató

Baba-Mama jóga Mozo Stúdió Taksony
bottom of page