top of page

Aviva módszer - Sikertörténetek

A sikertörténetek éltetnek bennünket. Igazolják, hogy jó úton haladunk. A tanulókkal közösen elért eredmények, sikerek erőt adnak, példát mutatnak nekünk és a többi mozgásra vágyónak is.

Az Aviva módszer órákat Siposné Ruff Irén, a sokak által csak Ircsinek hívott stúdióvezető tartja.

"Szia Irén! Szeptemberben voltam nálad tanfolyamon, azóta 3 x Aviva gyakorló órán..utoljára 09,30 voltam,és akkor a Születés c. kártyát húztad.  Szóval: 5 hét + 3 napos terhes vagyok!!  Ma voltam orvosnál, 2020 júniusban szülők leszünk. Röviden a történetünk: 6 év várakozás és küzdelem után 2019 szeptemberben elérkezett a csoda! 2020 júniusban szülők leszünk! Szeptemberben kezdtem el az Aviva tornát, ami nagyon jól kiegészítette az orvos által előírtakat! Fél éve a Creighton módszerrel már tapasztaltam eredményt, a problémáim  mérséklődtek. Az Aviva tornát sokan ajánlották, azért kezdtem  el. A tanfolyam időpontja a peteérésemmel esett egybe. A torna tuti, hogy segítette az ovulációt és a beágyazódást, mert előtte sosem volt ovulációm!!!  Az Aviva jó volt ott és éppen akkor, és jó lesz a jövőben is. Köszönöm Ircsi és köszönöm Aviva!"

***

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek az én siker történetemet 😊

Tavaly szeptemberben endometriózist diagnosztizáltak nálam. Az akkori orvosom 3 hónapra fogamzásgátló tablettát írt fel, hogy az segíteni fog.... Furcsálltam, de ő az orvos. Természetesen nem segített...... December döntöttünk úgy a párommal, hogy bele vágunk a baba projectbe. Nőgyógyászt váltottam (bátran ajánlom mindenkinek, nagyon kedves, alapos doki!), aki sajnos még március végén is diagnosztizálta az endometriózist. Ő nagyon szigorú szénhidrát csökkentett diétát írt elő, sok mozgást, 3 féle vitamin szedését és 2 hónap múlva kontroll.
Elkezdtem kutakodni az interneten, hogy mit is lehet tenni az endometriózissal és rátaláltam az Aviva tornára és ezek után nem sokra Ircsire is, hogy ő is oktatja. Ircsihez már járok egy ideje jógázni...imádom 💝 (Őt is és a jógát is). Azonnal fel is kerestem és április közepére meg is volt az időpont a tanfolyam elvégzésére.
Közben találtam egy nagyon jó dietetikust, aki segített átreformálni az étrendemet. Nem csak arra kell figyelni, hogy mit eszünk, hanem arra is, hogy mit mikor eszünk!
Szóval áprilisban elvégeztem a tanfolyamot, csináltam a diétát, utána itthon rendszeresen csináltam a tornát (meg mellette még mást is mozogtam) és júniusban nem jött meg a szokott időben. Vártam pár napot, csináltam egy tesztet és kimutatta, hogy terhes vagyok.....
2 napra rá elutaztunk egy fesztiválra, aminek a másnapján erős vérzésem lett. Elkenődtünk, elment a baba....fel a fejjel, a következő összejön.
Mivel meg voltam győződve, hogy a baba elment, így folytattam az addigi kis pörgős, edzésekkel teli életemet......de azért biztos ami biztos, felkerestem a nőgyógyászom (főleg, hogy a vérzés nem akart elmúlni). Megvizsgált és közölte, hogy gratulál....él a terhességem. Mintha leforráztak volna...teljes döbbenet! De a jó hír mellett van egy rossz is, az embrió mellett van egy hematoma is, ami nem jó hogy ott van, fel kellene szívódnia és azért vérzek még mindig. Kaptam gyógyszereket és szigorú ágynyugalom 2 hétig! Azán meglátjuk..... Ekkor voltam 7hetes. 2 hét múlva visszamentem, a babóca jól volt, hematóma felszívódott.....vágjunk bele! Megkaptam minden papírt, elkezdődött a védőnő, háziorvos, etc... Azonnal kértem genetikai vizsgálatra időpontot, mivel 38 éves vagyok, nagyon is szükségességét éreztem! Pont a 13. hétre kaptam is időpontot, ultrahang.....Baba jól van, minden érték rendben, vele minden ok! Azért biztos ami biztos elvégeztettünk egy genetikai vérvizsgálatot, aminek tegnap jött meg az eredménye, ott is minden ok! 😊

Szóval én bátran kijelenthetem, hogy az Aviva módszernek és a helyes táplálkozásnak köszönhetem a babámat és persze az is nagyon fontos, hogy tiszta szívemből hittem abban amit csinálok! Hajrá csajok és köszönök mindent Ircsi 😘😘😘

***

Az Aviva módszert a hormonegyensúly visszaszerzésének reményében, és baba tervezés céljából tanultam meg. Kb. 3 havi Aviva módszer gyakorlás után kaptam nagy dicséretet nőgyógyászomtól: "Gratulálok, a hormonértékei a korát (közel 40 év) meghazudtolóan tökéletesek lettek, jobbak mint a 20 éveseknek. Biztatom, mert így nagyon jók az esélyei a további programunk sikeréhez, amit várhatóan jövő hónapban el is tudunk indítani." (KM)

***

Szia Ircsi! Egy ideje ellustultam az Avivával, de ma voltam ultrahangon és a tavalyi 4cm-es mióma helyett most csak egy 1,7cm-est találtak , aminek nagyon örülök! Köszönöm a módszert! E.M

***

 

Szia Ircsi. A mai UH- on minden rendben! Felszívódott a folyadékgyülem! Jövő héten inszemináció! Szuper az Aviva! Szeretem az óráidat, nemcsak a testünknek tartod, hanem a lelkünknek is! Puszi: M

***

Sziasztok! Nekem is miómám volt. Nagyon szenvedtem. Az interneten találtam rá erre a módszerre és szerencsére Taksonyon a Mozóban volt lehetőségem elsajátítani a gyakorlatokat amiket itthon a mai napig csinálok. Nagyon sok jó tanácsot és segítséget kaptam/kaptunk az oktatónktól és a kitartás meghozta gyümölcsét. A miómám eltűnt. Több ismerősömnek is ajánlottam(és ajánlom) különféle problémákra.Aki teheti próbálja ki ezzel mindenképp csak nyer és ezt a tudást senki nem veheti el tőlünk. E.B 

***

Sziasztok!

Leírom a történetemet, hátha van akinek segít és erőt ad.

Kezdeném azzal, hogy soha nem voltak nőgyógyászati problémáim, addig amíg meg nem született a 3. gyermekem 2007-ben. Mindhárom gyermekemet császármetszéssel szültem. Mivel a méhem nagyon lent tapadt meg és hozzánőtt a császáros heghez belülről, ezért sajnos el kellett távolítani. Nagyon hirtelen történt minden, vérátömlesztést kaptam, majd 1 napot az intenzíven töltöttem. de nem akarok senkit sem riogatni, nincs bennem harag, hogy ez történt csak az előzmények miatt írom le. Utána minden rendben volt.

Hat év múlva egy 10x13-as ciszta fejlődött ki a petefészkemen. Amit utólag visszagondolva azért nem érezhettem korábban, mert méheltávolítás miatt egy kicsit megnövekedett a hely a pocakomban. Különben sem gondoltam, hogy nekem ilyen lehet valaha is. Szóval, mire az orvoshoz fordultam már olyan nagyra nőtt a ciszta, hogy operáció kellett az eltávolításához. A műtét sikerrel járt (2013 május), injekciókat kaptam, hogy ne törjenek rám vadul a menopauza tünetek. Három havonta kontrollra jártam (de inkább sűrűbben, mert azért nagyon megijedtem és az igazat megvallva, nem akartam több hasi "metszést" a testemen).

Következő év (2014)januárjában aztán újra egy 6 centis cisztát talált a dokim. Én azt mondtam nem megyek többet a műtőbe! Orvosom szerint azért alakulhatott ez így, mert lezárták a petevezetékeket vagy "maradványokat" és a keringés útja el lett zárva. Újra igazodnia kell a szervezetnek ehhez az új felálláshoz. Azért, korántsem voltam nyugodt. Ekkor ajánlotta a dokim az Aviva tornát.

Keresgélni kezdtem a neten és sikerült egy lakóhelyemhez közeli családis hangulatú helyre lelnem Taksonyban a Mozó stúdióban. Elkezdtem a tornát. 2014 márciusban még mindig ott a ciszta, de egy fokkal kisebb, 2014 májusban már több kisebb (max. 20mm-es)ciszta. Azaz, mintha az a nagy szétvált volna és szívódna fel szépen lassan. Ezután vettem a nagy bátorságot és csak 10 hónap múlva mentem dokihoz (az ő javaslatára) és izgatottan, mert most is még kimutattak egy (!)cisztát (37x24mm). Örültem is de izgultam is.

Továbbra is jártam Avivára és legközelebb 1 év múlva mentem nőgyógyászhoz (2016 május) ahol végre elhangzott a várva várt mondaaaaaat: nincs ciszta. Halleluja! Azóta sem hagytam abba a tornát, mert úgy gondolom megelőzésként is kiváló megoldás. Siposné Ruff Irén - Ircsi személyében remek oktatóra leltem aki mindig nagyon lelkes, felkészült, segítőkész és mosolygós. Emberileg is példamutató számomra! Csak ajánlani tudom ezt a tornát és a helyet nőgyógyászati problémákkal küzdőknek, és üzenem, hogy nem szabad feladni a reményt! "Amíg élet van, remény is van!" 🙂 Hálás vagyok és bizakodó! BoGi

BoGi 2014 év elején végezte el a tanfolyamot, azóta rendszeresen gyakorol, jelenleg hetente egyszer.

2018 június 12-én az Aviva gyakorló órán nagy örömmel bejelentette, hogy a legcsodásabb születésnapi ajándéka egy újabb  negatív a lelet, és egy orvosi dicséret.

Hálás vagyok Boginak, hogy rendületlenül tesz az egészségéért.

Avivának, az Aviva módszernek és Tóth Liviának, hogy a  módszert  oktathatom, és  együtt örülhetek a gyakorlók eredményeinek.
szeretettel:

Siposné Ruff Irén (Ircsi)

***

Szia Irén!

Nem tudom emlékszel-e még rám, január februárban jártam hozzád Aviva
tornára, majd elég gyorsan elmaradtam, aminek örömteli oka volt:
megfogant a kislányunk. Az utolsó órán, amin részt vettem, még
mondtam is neked, hogy valami nem oké, mert a szépen beállt ciklusom
megint késett. Megvolt az ok. 🙂

Holnap lesz két hetes Tímea.
Azt, hogy ilyen gyorsan megfogant egyértelműen Neked, és az Aviva
tornának köszönhetem (természetesen itthon is minden nap gyakoroltam).

Küldök képet 🙂

Köszönöm még egyszer, és remélem hamarosan találkozunk valamilyen
foglalkozás keretében!

Üdv, Réka

***

Kedves Ircsi!

"Két hónapig tornáztam heti 2x a teljes fél órás programot, plusz minden nap csináltam a megadott gyakorlatokat, ami kb. 10 percet vett igénybe, és elmúlt a nőgyógyász által felfedezett 10 cm-es petefészek cisztám. Ezen kívül megerősítette a TSH hormonomat is (régebben túlműködött a pajzsmirigyem és a gyógyszer elhagyás után nem volt túl magas) + elmúlt a menstruációm darabos jellege is. Abszolút hatásos és bevált, mikor ezek után kicsit leálltam a tornával éreztem a hiányát, szóval érdemes csinálni folyamatosan."

Köszönöm. üdv, Éva

***

CSODÁLATOS dolog, de nem CSODA..
Ha valamit igazán akarsz azért tenni kell..
Szerencsések azok akiknek egy-egy gondolattal, akaratra minden az ölükbe hullik..
De ők soha nem lesznek olyan erősek, mint Te, s nem fogják értékelni úgy, mint Te amit kapnak a sorstól..
Hát valahogy így kezdődött..
8 évvel ezelőtt összekötöttük drága szerelmemmel (immáron férjemmel) az életünket hivatalosan és Isten színe előtt is.
1 éven keresztül családi fészkünkön ügyködtünk, beköltöztünk.
S mint a mesékben gondoltunk a "szerencsére", hogy családunk pikk-pakk gyarapodik..
Hát nem így történt..
7 esztendő és rengeteg orvosi vizsgálat, utána járás, természet gyógyászok, próbálkozás és semmi.. mire eljutottam Ircsihez az AVIVA-tornára a Mosolyzóba, hogy őszintén tudjak mosolyogni..:)
S a mosolyom már igazán őszinte, mert pár hónap után a gólya végre hozzánk is megérkezett és nem tévesztett házszámot..
A legcsodálatosabb karácsonyunk volt 2015-ben, mert már szívem alatt hordtam kisfiamat és 2016 karácsonyán már bearanyozta életünk.

Köszönjük AVIVA, köszönjük Ircsi 

***

2016.05.10-én látogatott el a gyakorlóórára Melinda, aki 2014 februárban végezte el az Aviva módszer tanfolyamot a MOZO-ban, fő célja az 5 éve várt anyaság beteljesülése volt.
Nagy örömhírrel és gyönyörű kismama formában érkezett, meglepve az Avivás csapatunkat, tegnapi napom legszebb ajándékát hozta pocakjában!
Rendszeresen, pontosan tornázott a gyakorló órákon. Velem tartott Alsónémedi sportnapon az Aviva módszer bemutatóján 2015 tavaszán.

Elmondása szerint otthon is a megbeszélteket követte. Az életmódját és az étrendet következetesen átreformálta, és a tökéletesebb formáért, a mozgás öröméért hetente aerobic edzéseken is részt vett.
Októberben megfogant a baba, mindenki örömére, 2016 augusztusra várja a születést.

Szívből gratulálok Melinda,így kell ezt csinálni, nagyon ügyes vagy!
Örömmel fogadom a további híreket, és várunk vissza az avivás csapatunkba.
Áldott napokat kívánok Neked és a leendő Apukának, valamint az egész családnak.
Köszönöm, hogy megosztottad velem sikeredet. Ölellek Ircsi

***

Sziasztok, 2017 dec. óta itthon tornázok, 25 napról júliusra 28 naposra állt be a ciklusom, normál, nem horrorisztikus, mint sajnos volt. Miómás vagyok, enyhülő panaszokkal. Közben kiderült ugyan, hogy endometriózissal is küzdök, még nem tudni milyen súlyos, most vizsgálnak. Mindenesetre az Aviva módszernek köszönhetően, nem szenvedek. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy részt vettem az oktatáson. Köszönöm! Ma voltam ultrahangon, eltűnt a két miómám! Köszönöm!!! Az endometriozist még vizsgálják, de a női szerveken belül nincs az sem! Hála neked Irén, és Avivának! MM gyakorló levele

***

Nagy örömünkre rengeteg pozitív visszajelzést kapunk elégedett és boldog tanulóinktól. A siker közös. Az Ő akaratuk, hitük és szorgalmuk nélkül a mi munkánknak sincs eredménye.

Köszönjük, hogy hallgattak ránk és osztozhatunk boldogságukban!

Szeretettel várjuk a további visszajelzéseket! :)

sikertortenet-768x433.jpg
sikertortenet1.jpg
aviva-modszer[67]_edited.jpg
bottom of page