Egyéni Kismama Jóga Pusztai Zsuzsannával

Felhívás_új (2).png

Az egyéni alkalmak lényege, hogy a csoportos órától eltérően csak rólad, rólatok szól az óra és annak felépítése, mindig a pillanatnyi igényeid szerint.

Az alkalmakat mindig egy kis beszélgetéssel kezdjük az aktuális állapotodról, és kártyákat húzunk Zágoni Bettina "Várandósság és szülés" kártyáiból.

 

A jóga fontos eleme a lélek ápolása is. Ahogy egyre közeledik a szülés időpontja, ennek a folyamatnak a megsegítése történik alkalomról alkalomra, nem csak fizikailag, de mentálisan is.

Az egyéni óra egy biztonságos tér, ahol a felmerülő félelmeidet is feloldhatjuk az órákon keresztül., a légzés, az aromaterápia és a jóleső mozgás segítségével. Elsajátíthatsz technikákat, amelyek nem csak a várandóság és a szülés folyamata közben fognak erőt adni, de a gyermekágyi időszakban is illetve azután is.

Ezek légzőtechnikák, relaxációs technikák, gondolkodási módszerek, melyek javíthatják a közérzetedet és a emelhetik a lelki állapotodat. Megismerkedhetsz a minőségi illóolajok világával, és felfedezheted, számodra milyen olajok adnak feltöltődést, megnyugvást. Ehhez a DoTerra minőségi olajait hozom el számodra.

Egy alkalom lehet 45 perc (5000 Ft) vagy 60 perc (6000 Ft) egy általad választott időpontban.

Az órákat tartja:

 

Pusztai Zsuzsanna

Csecsemőgondozó-kisgyermeknevelő, hatha és kismama jóga oktató

+36 30 710 9198

info@mozostudio.hu