top of page
image0[13801].jpeg

Lakatos Bella

Jógaoktató

+36 30 439 3546

lakatos.bella@gmail.com 

Szia, Bella vagyok, szeretettel köszöntelek!

Biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül olvasod a soraimat, örülök, hogy itt vagy! Célom, hogy a jóga téged is hozzásegítsen egy kiegyensúlyozottabb élethez, több energiához, nyugodtabb elméhez, erősebb és ellenállóbb fizikai testhez. A jógához nem kell más, csak nyitottság, bizalom és jelenlét. Mindenkinek más az élménye, a belső megélése, a megtapasztalása, én segíteni, bíztatni, kísérni tudlak ezen az úton, az első lépéseket magadnak kell megtenned.

Kezdjük el együtt, várlak szeretettel!

 

Miért jóga?

A jógát sokféleképpen értelmezhetjük, van aki életmódnak tartja, van aki a testmozgást látja benne. Mindenkinek más a megközelítése, más a szőnyegen a belső megélése, megtapasztalása és ez így van rendjén. Egy közös, hogy a jóga mindenkinek azt hozza, amit keres, amire szüksége van.

Számomra a jóga útja egy önmagunkat felfedező utazás, nem kell hozzá más csak nyitottság, bizalom és jelenlét.

Mit jelenthet Neked?

Egy új oldaladat ismerheted meg. Megtanulhatod érteni és kezelni a tested jelzéseit, megismerheted, hogy a stresszes helyzeteket, hogyan simítsd ki.

A legfontosabb pedig, hogy ha lélegezni tudsz jógázni is, nem kell gumiembernek lenned. A jóga megtörténik, ha egyszerűen is gyakorolsz, ő kézenfogva vezet az utadon.

Bella órái:

  • Csütörtök 11:00-12:00 --- Tartásjavító Hatha jóga

  • Csütörtök 16:45-17:45 --- Kapcsolódj Magadhoz jóga

  • Péntek 17:30-18:30 --- Stresszoldó Yin jóga

bottom of page