top of page

A Maminbaba – Hordozós latin fitness egy szórakoztató anyacsinosító, gyógytornász és hordozási tanácsadó ajánlásával!

Ez egy latin táncalapú mozgásforma, mely során az anyukák úgy tudnak kikapcsolódni, hogy a babájukat nem kell másra bízni, hiszen a gyermekük a hátukon ringatózik - és általában alszik is egy jót - egy anatómiailag megfelelő és biztonságos hordozóban.

 

Nem szükséges semmilyen előzetes tánctudás vagy sportos múlt. A lépések úgy vannak összeállítva, hogy mindenkinek kényelmes és a koreográfia könnyen követhető legyen.

 

Az óra időtartama 60 perc, ezen felül előtte-utána kb. 15-20 perc készülődéssel számolj (pelenkázás, etetés, öltözés, hordozók felrakása).

 

Minden alkalommal díjmentesem biztosítom a számotokra legmegfelelőbb hordozóeszközt, melyet én fogok feltenni es levenni Rólatok.

 

Előzetes bejelentkezés szükséges, mert tudnom kell a baba korát, súlyát, illetve hogy hol tart a mozgásfejlődésben ahhoz, hogy mindenkinek alkalmas hordozót tudjak hozni.

 

Mikortól jöhetsz?

Általánosságban elmondható, hogy természetes, komplikációmentes szülés után 6 héttel vagy császármetszés esetén szülés után 3 hónappal fokozatosan lehet bevezetni a mozgást. Azonban bárkinek bármilyen egészségügyi problémája van, szakorvosi egyeztetés javasolt.

 

Mit hozz magaddal?

Sportos, könnyű ruha legyen rajtad, izzadni fogunk. :D

Cipőnek bokát jól tartó, kényelmes, sportcipő javasolt. (Tiszta talpú!)

A babának könnyű, egyrétegű öltözék, de a rugdalozó vagy a talpas nadrág nem jó az órára.

Hozz vizet magadnak és a babádnak is, valamint mindkettőtöknek váltóruhát.

A babának hozd el a kedvenc játékát, cumiját, esetleg egy textilpelust.

 

Gyertek és legyetek részesei ennek a közösségnek, ahol mozgunk a jó alakért, feltöltődünk a kiegyensúlyozott lelki állapotért, és hasonló élethelyzetben lévő anyukákkal tudunk tapasztalatot cserélni, egymást támogatni.

Maminbaba PM Timivel Mozo Stúdió Taksony

Az órát tartja:

PM Tímea

Maminbaba oktató

https://maminbaba.hu/

tel.: +36 70 265 9220

email: pmtimea84@gmail.com

Facebook csoport:

Maminbaba PM Timivel

https://www.facebook.com/groups/574438920782180

bottom of page