top of page
anyuszialmaja.jpg

Kovács Gabriella

Így tedd rá! foglalkozásvezető

Korai fejlesztő

Gyógypedagógus

Kovács Gabriella vagyok, Dunaharasztin élek a férjemmel és kisfiammal. Gyógypedagógusként 15 év korai fejlesztésben való tapasztalat után tettem le a voksom a népi-zenés foglalkozások tartása mellett.

Magam is zeneiskolába jártam, táncoltam, Kodály módszerrel tanultam, és hiszek a zene, a közösség, a dalolás és a jó hangulat személyiség- és kedvformáló erejében.

Nagyon szeretem a kicsi gyerekek tiszta, spontán megnyilvánulásait, az őszinte érzelmeiket, a humorérzéküket, és csodálattal követem a fejlődésüket.

Korai fejlesztőként megszoktam a szülőkkel való együttműködést, és mióta én is anya vagyok, a kisgyermekes mindennapok fáradtságát, kihívásait is megértem.

Örülök, ha egy-egy napot a foglalkozás vidámabbá tesz, ha motiválóan hat a szülőkre, és ha a foglalkozáson tanult dalokat, mondókákat magukkal viszik haza is, és segítségükre van a mindennapokban.

A foglalkozáson sok hangszert, természet adta anyagokat, bábokat, plüssöket, babzsákot, leplet, keszkenőt, kosarat, botot, fazekat, fakanalat :-),  Így tedd rá-s tulipánokat, leveleket, diót, gumit használok.

markitrpoloban.jpg
bottom of page