top of page

Aviva Módszer - a Nők egészségért ❤️

Frissítve: 2022. júl. 26.

Az önismeret egyik első lépése, hogy tested működésével tisztában légy. Akkor tudod igazán megélni nőiességed a maga teljességében, amikor megérted és elfogadod szervezeted működését. Ez a folyamat egy csodálatos felfedező út, amely során kapcsolatot teremthetsz tested természetes funkcióival, és megérezheted, mire van igazán szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan működjön.


Na de mi is az az Aviva módszer?


Az Aviva torna egy olyan módszer, aminek segítségével kialakíthatod ezt a fontos kapcsolatot a testeddel. Speciális beszorító és ellazító gyakorlatai támogatják a női szervek működését és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.


Aviva Gabriella Steiner (magyar származású fizikoterapeuta) ezt a mozgásformát kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztette ki. A torna gyakorlatai támogatják a méh és a petefészek működését, és egyensúlyba hozzák a hormonszinteket. Egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére, ezért gyakran hormontornának is nevezik.


Az Aviva Torna segítséget nyújt többek között:



🌸Rendszertelen menstruációs ciklus

🌸Felborult hormonháztartás

🌸Nőgyógyászati problémák

🌸Termékenységi problémák

🌸Menstruációs görcsök

🌸PMS (premenstruációs szindróma)

🌸PCOS

🌸Mióma

🌸Ciszta

🌸Pajzsmirigy probléma

🌸Endometriózis esetén.




A MOZO Stúdióban a tanfolyam elvégzése után gyakorló órára is lehetőség van, hogy az elsajátított mozdulatsorokat egy támogató Női közösségben gyakorolhasd.


A MOZO Stúdióban Siposné Ruff Irén hivatalos Aviva oktató tart Aviva Módszer Tanfolyamot.


Legközelebbi tanfolyam időpontja: 2022. 05. 21. Szombat 8-12 óra. Bejelentkezés szükséges!

A tanfolyam 4 órás, mely elméleti és gyakorlati oktatást foglal magában. Lehetőség nyílik igény szerint egyéni beszélgetésre is.



Az Aviva Módszerről további részleteket itt olvashatsz:


Nézd meg a videót is, melyben megismerheted az oktatót, Ircsit, és az Aviva Módszert részletesebben:














56 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page