top of page
IMG_20220410_110309.jpg

Poljanec Tímea

Maminbaba oktató

+36 70 265 9220

pmtimea84@gmail.com

Facebook csoport:

Maminbaba PM Timivel

https://www.facebook.com/groups/574438920782180

Eredeti végzettségemet tekintve szociálpedagógus vagyok, illetve jogi asszisztens, ebben is dolgoztam az utóbbi években.

Mindemellett már hosszú évek óta nagy figyelmet fordítok az egészséges életmódra, gondolok itt elsősorban a táplálkozásra, azonban, mint tudjuk a mozgás ennek az életformának elengedhetetlen része. Sok mindent kipróbáltam (aerobik, spinning, futás, kich box, jóga, stb), de végül a tánc lett az, amiben mindent megtaláltam, amit élvezettel csináltam és még haszna is volt, ahol hobbira, barátokra és a szerelemre is leltem. :)

Kislányom megszületése előtt a férjemmel társastáncot, salsát és bachatat tanultunk. Kipróbáltam ezen kívül a reaggatont és a zumbát is.

Egész életemben szerettem táncolni, de lehetőségem nem sok volt rá, így külön öröm volt, hogy táncoslábú párt sikerült találnom. Gyemekünk a covid alatt született, így az első évben megtapasztaltam a bezártságot és az ezzel járó nehézségeket. A tánc nagyon hiányzott és mindennél jobban vágytam arra, hogy kimozduljak végre a négy fal közül. Így találtam rá a Maminbabára. Kislányom már egy éves elmúlt és 12 kiló volt mikor az első órára elmentünk. Már akkor tudtam, hogy nekem erre szükségem van, teljesen kikapcsolt, feltöltött, ráadásul a délelőtti alvás is meg volt oldva (ugyanis az altatással mi rengeteget kínlódtunk). Szóval kellemest a hasznossal, szól a mondás ;) Már akkor megfordult a fejemben, hogy mennyire jó lenne ezt csinálni, majd akkor is, amikor az én kislányom már kinő belőle. És végre itt a lehetőség. :D

Mindig is olyan hivatásra vágytam ahol más embereknek segíthetek valamilyen módon, lelki támogatást adhatok. Amikor anya lettem már tudtam, hogy ez a kör leszűkül erre a rétegre, csak még azt nem tudtam milyen formában fogok tudni segíteni az édesanyáknak ebben a csodálatos, ámde kihívásokkal teli, új szerepben. És most úgy tűnik a Maminbaba ez egyik lépcsőfoka ennek.

Szeretném átadni Nektek a Maminbaba életérzést, egy csinosító mozgást, egy kis kikapcsolódást és egy jó közösséget.

 

Hordozót mindenki számára ingyenesen biztosítok.

Ezért bejelentkezés mindenképpen szükséges, hogy mindenkinek a legmegfelelőbb hordozót tudjam hozni az órára.

Mindenkit szeretettel várok az óráimon Taksonyban a MOZO-ban keddenként 9:45-kor, ahol táncolhattok Velem egy jót és ha szükségét érzitek egy kis lélekápolásért is fordulhattok hozzám :)

bottom of page