top of page

Új Babás óra a MOZO Stúdióban május 19-től!

Május 19-e csütörtöktől minden héten 10:15-11:15-ig Maminbaba órát tart Poljanec Tímea.




Timi nemrég csatlakozott oktatói csapatunkhoz, eredeti végzettsége szociálpedagógus. Nagyon szeret táncolni, és van egy 1 éves kislánya. Hosszabb bemutatkozását itt tudjátok elolvasni: Poljanec Tímea | Mozostudio


Na de mi az a Maminbaba?

A maminbaba egy latin táncalapú mozgásforma, mely során az anyukák úgy tudnak kikapcsolódni, hogy a babájukat nem kell másra bízni, hiszen a gyermekük a hátukon ringatózik - és általában alszik is egy jót - egy anatómiailag megfelelő és biztonságos hordozóban.


Nem szükséges semmilyen előzetes tánctudás vagy sportos múlt. A lépések úgy vannak összeállítva, hogy mindenkinek kényelmes és a koreográfia könnyen követhető legyen.


Az óra időtartama 60 perc, ezen felül előtte-utána kb. 15-20 perc készülődéssel számolj (pelenkázás, etetés, öltözés, hordozók felrakása).


Hordozót nem szükséges hoznod, Timi minden alkalommal díjmentesen biztosítja a számotokra legmegfelelőbb hordozóeszközt, melyet ő fog feltenni es levenni Rólatok.


Előzetes bejelentkezés szükséges, melyben kérjük, hogy add meg a jelentkezésnél az űrlapon a baba korát, súlyát, illetve hogy hol tart a mozgásfejlődésben. Erre azért van szükség, hogy mindenkinek alkalmas hordozót tudjon Timi hozni.


Mikortól jöhetsz?

Általánosságban elmondható, hogy természetes, komplikációmentes szülés után 6 héttel vagy császármetszés esetén szülés után 3 hónappal fokozatosan lehet bevezetni a mozgást. Azonban bárkinek bármilyen egészségügyi problémája van, szakorvosi egyeztetés javasolt.


Mit hozz magaddal?

Sportos, könnyű ruha legyen rajtad, izzadni fogunk. :D

Cipőnek bokát jól tartó, kényelmes, sportcipő javasolt. (Tiszta talpú!)

A babának könnyű, egyrétegű öltözék, de a rugdalozó vagy a talpas nadrág nem jó az órára.

Hozz vizet magadnak és a babádnak is, valamint mindkettőtöknek váltóruhát.

A babának hozd el a kedvenc játékát, cumiját, esetleg egy textilpelust.


"Gyertek és legyetek részesei ennek a közösségnek, ahol mozgunk a jó alakért, feltöltődünk a kiegyensúlyozott lelki állapotért, és hasonló élethelyzetben lévő anyukákkal tudunk tapasztalatot cserélni, egymást támogatni."


További részletek, információk: Maminbaba (mozostudio.hu)

BEJELENTKEZÉS: Órarend és Bejelentkezés (mozostudio.hu) Csütörtök 10:15-11:15


Várunk Szeretettel! :)


MOZO Stúdió



73 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page